2011.09.14. 21:44

Beszarás...!

A múlt héten esedékes volt egy újabb kivizsgálás.  A múltkori szürke paca teljesen Gyerek formájúra változott, bár a feje még kb. akkora volt mint az összes többi része együtt. De integetett, ugrándozott, produkálta magát... Én meg csak feküdtem, és szegényes érzéseimet egyetlen szóba sűrítve csak annyit tudtam mondani: beszarás... (valószínűleg nem így szokták kifejezni meghatódottságukat más kismamák, mert az orvos kétszer is visszakérdezett, hogy jól hallott-e...)

Mivel Laci nem tudott velem jönni, eszi őt a fene, hogy még csak én láttam a közös készítményt. De majd októberben...

Ami az állapotot illeti, még mindig más. Sőt, nagyon is az. Azt hittem, már kifelé tartok a rosszból, ehhez képest miután ma megpróbáltuk az eladás előtt álló garzont szebbé varázsolni, alighogy kiléptem az utcára, már hánytam is. Véleményem szerint éhes volt a Gyerek -- a négy óra alatt, míg takarítottunk, tényleg nem ettem semmit, de hát mit gondol ez a diktátor, március végéig megállás nélkül tömni fogom magam? Vagy pedig már most szoktat a gondolathoz, hogy utál takarítani? Jól nézünk ki...

Szóval így... Két-három dolog ért utol eddig a tünetek közül: a szaglásom, mint egy vadászkutyáé, aludni meg bármikor-bárhol képes vagyok. Extramód egyelőre nem kívánok semmit, ízlik viszont mindenféle savanyúság, és múltkor Editéknél gátlástalanul kértem egy tál székelykáposztát, mert annyira jó volt az illata. Hogy a hangulatom az átlagosnál csapongóbb-e, Lacitól kellene megkérdezni. Amit tudok, hogy agresszívabb lettem-még inkább beszólok a pincérnek, benzinkutasnak, mint eddig, és nagyon gyorsan fel tudom magam húzni hülyeségeken. Szerencsére gyorsan el is felejtem őket.
Ami a legbosszantóbb, az a gyomrom. Kínlódom. Pedig azt sehol nem írják, hogy a gyomorbántalmak enniyre jellemzőek lennének. Bár lehet, hogy mivel soha semmi gondom nem volt a gyomrommal, még másnapos is ritkán voltam, egyszerűen csak az átlagosnál jobban megvisel, hogy zajlik odabent valami...

A bejegyzés trackback címe:

https://baba-haz.blog.hu/api/trackback/id/tr1003228134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Léwácska 2011.10.06. 16:14:12

...engem is... együttérzek :)
süti beállítások módosítása