A múlt héten több felvonásban is összehoztuk a leendő férj-feleség-szerető, haver bébiket.

Először Juliék látogattak el hozzánk. Rebeka fél éves múlt, és Ádámmal egy osztályba fognak járni a Duna utcán, a feleség vagy pedig szerető státusz várományosa. Most még le se szarta Ádámot, sokkal izgalmasabb volt neki az apja. Nagyokat kacagott, de Ádámra nem volt hajlandó még csak ránézni sem – na, Rebi, majd mikor csak úgy fognak anyádék elengedni bulizni, hogy ha Ádám hazakísér, felemlegetjük ezt a hozzáállást…

Pár nappal később Veráék jöttek át Bécsből a majd kilenc hónapos Flórával. Mint ahogy Máté bemutatta Flórának Ádámot: „Kislányom, ők még nem ígértek érted egy tevét sem, de majd meglátjuk”, szintén feleség-, illetve szeretőjelölt. Flóra már most igazán aktív érdeklődést mutatott Ádám irányába, már ha a fejsimogatás és hajráncigálás annak számít. Remélhetőleg az Ecser család nem költözik Bécsnél messzebbre, és a gyerekeink barátsága ezzel megköttetett.

A következő találkozó Ádám első hónapjának megünneplése is volt egyben, látogatást tettünk a Dunához, ha már anno innen indultam szülni márciusban… Tettük mindezt Bálint családjával. Benji kb egy hónappal idősebb Ádámnál, értelemszerűen még nem igazán léptek interakcióba, ha a közös evést leszámítjuk. Na meg egy fotó erejéig gyereket cseréltünk Mónival.
Ráchelnak, aki már három éves lesz, meg ugye otthon van a kistesó, szóval ő sem mutatott különösebb érdeklődést Ádám iránt (de azért benézett a kocsiba), jobban érdekelték őt az ismeretlen gyerekek, illetve szerelmespárok, majd pedig a fagyija.

Na, kíváncsi vagyok, tíz év múlva mi lesz ezekből a kapcsolatokból!

A bejegyzés trackback címe:

https://baba-haz.blog.hu/api/trackback/id/tr294486939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása