2012.08.21. 08:25

Egyéves a naplónk

Éppen egy évvel ezelőtt, 2011. augusztus 21-én kelt blogunk legelső bejegyzése.

stat.jpgAkkor az első telektakarítás eseményeit örökítettük meg, nem sejtve, hogy miről, milyen gyakorisággal és meddig dokumentáljuk majd az akkor még csak babszemnyi Gyerek és a burnya borította telek körüli kellemes gondokat.

Azóta – ezzel a maival együtt – 93 bejegyzés született, vagyis átlag négynaponta egy.

És ha már a statisztikánál tartunk, két nappal Ádám születése után, március 28-án járt itt egy nap leforgása alatt a legtöbb ember, összesen 517 különböző számítógépről kattintottatok ránk. Március 15-én valószínűleg mindenki ünnepelt, mert azon a leggyengébb napon csak 6 olvasó nyitotta ki a Baba-házat.

Többször leírtuk már, hogy ezt a naplót elsősorban magunknak írjuk (azon is gondolkodunk, hogy privát jellegű legyen, tehát csak meghívott vendégek olvashatnák), de mivel jelenleg szabadon hozzáférhető, mindig szívesen fogadjuk a hozzászólásaitokat.

Nem tudjuk, meddig folytatjuk a naplóírást ebben a formájában, de jó lenne, ha pár év múlva akár Ádám is elolvashatná, milyen is volt akkor. Vagyis most. (Persze egyáltalán nem biztos, hogy ez őt egy kicsit is érdekelni fogja...)

A bejegyzés trackback címe:

https://baba-haz.blog.hu/api/trackback/id/tr254722163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása