2011.12.13. 17:37

Levelet bontottunk, nem házat

Na, mit mondtam, hogy nem fogják hétfőn elkezdeni a bontást? Pedig a hó sem hullott, eső sem esett. Luis de Funesnek közbejött viszont egy temetés keleten, úgyhogy csak szerdán fogja tudni átvenni a kulcsot. Igen, átvenni a kulcsot. Hogy bontani mikor fog elkezdeni? Passz.

Más: próbálom elérni a földhivatalt az állásfoglalás miatt (november 10-én adtam be a kérvényt, és szintén „csak” 30 napjuk van az állásfoglalás kiadására…) Vagy megszűntek időközben, vagy a karácsony előtti főzés-sütés-takarítás hajrában csak félgőzzel dolgoznak, vagy csak nagyon egyszerűen csesznek fütyülnek rá. Merthogy a telefont nem veszik.

Végre megkaptuk a villanyosoktól a szerződésjavaslatot. November 10-én keltezték a levelet. Csak ugye a garzon címére küldték. Ami már nem a miénk, nincs is kinn a nevünk a postaládán. Fő, hogy SOHA, DE SOHA nem kaptunk még csak egy elszámolást se tőlük a garzon címére. A garzon elszámolásai is az aktuális címünkre küldték. Vajon milyen megfontolásból küldték ezt a szerződésjavaslatot oda?!

Lacinak csak egy kicsit kellett üvöltöznie velük a telefonban, és lőn: ma este a postaládánkban  - igen, ezúttal a miénkben - várt a szerződésjavaslat.

A bejegyzés trackback címe:

https://baba-haz.blog.hu/api/trackback/id/tr33460914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nikíja 2011.12.13. 18:39:44

Nóri, nem írtad meg, hogy Pista meg én ott beszélgettünk, amíg a blogot írtad!!!!!!!

(+18) nehézkedési felesleg 2011.12.13. 19:06:49

nagy-é már a hasad? fényképezd le, hogy lássuk!
süti beállítások módosítása