2012.03.08. 17:34

Ilyen volt - ilyen lett

Amikor legutóbb mutattunk magunkról egy képet (amelyen a babaágy fölé hajolva örülünk a kis, aranyos, újszülött fényképezőgépnek), egyetlen nap alatt rekord számú, 244 egyéni látogatója volt a blogunknak. Ebből arra következtettünk, hogy szeretitek a fényképeket.

Ezért aztán most nem is egyet, hanem mindjárt három négy képet mutatok. Az volt az elképzelésem, hogy havonta ugyanabban a ruhában, ugyanabban a helyzetben megörökítem Nórit, természetesen a telken. Októberben, novemberben és decemberben sikerült is. Íme:

Januártól aztán sem a fényviszonyok, sem az időjárás, sem pedig a kert állapota nem engedte, hogy folytassam a sorozatot.

Persze, gondolom, arra is kíváncsiak vagytok, hogy néz ki Nóri és a kert ezekben a napokban. Szerintem mindkettő nagyon jól. (A háttérben a szomszéd háza, kerítés ugyanis nem sok maradt a két telek között, bontott tégla viszont annál inkább)

A bejegyzés trackback címe:

https://baba-haz.blog.hu/api/trackback/id/tr44298156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kapcsoljlemindent 2012.03.08. 22:57:08

Gyönyörűszép :)
Az utolsó kép mondjuk nagyon fotosoppos fílingű, de azt el tudom képzelni, hogy 2042-ben egy egyetemi néprajz-szeminárium ez lesz egy dolgozat fedőlapján a kép, valami olyasmi címmel, hogy Az ezredforduló korának globalizációs emigránsai és a néphagyomány...
süti beállítások módosítása