Bármennyire hihetetlen, ugyanazon a napon érkezett meg Ádám, mint amikor építeni kezdték a házunkat.

Ha ez a blog nem a babáról és a házról szólna, akkor is csodálatra méltó egybeesése lenne a véletleneknek, hogy ugyanazon a délelőttön érkezett meg a gólya Ádámmal, mint amikor ásni kezdték a családi házunk alapjait.

Persze mondhatnánk, hogy pontosan így terveztük, de igazándiból egyik eseményt sem tudtuk volna ilyen tökéletesen időzíteni. Egyszerűen így alakult.

Mivel elég fárasztó nap áll mögöttem, így most tényleg csak két kép és pár szó. Először egy fotó Juhász Ádámról, aki 2012. március 26-án, délelőtt 11 órakor született meg 3600 grammal és 53 centiméterrel. Ádám és az anyukája is jól vannak.

Ádám születéséről hamarosan írunk egy-egy szubjektív bejegyzést is, naturalista részletgazdagsággal, egyelőre ennyi tellett tőlünk. Nóri és a kicsi a kórázban, én itthon, mindhármunknak ragad le a szeme a fáradtságtól.

Miközben Nóri a kezemet markolta a szülőszobában, a markológép belevéste fogát a telkünkbe. Ma késő délutánra elkészültek az alapok, holnap jöhet a betonozás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baba-haz.blog.hu/api/trackback/id/tr174341932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lashee · http://lashee.blog.hu 2012.03.27. 08:15:02

Gratulálok, legyen benne sok örömötök!
süti beállítások módosítása